Webbkarta

För anställda

I programvarulistan nedan ser du vilka programvaror som finns att tillgå för dig som är medarbetare inom GU. I de flesta fallen är kostnaden för programmen redan tagen av den gemensamma licensverksamheten. 

Som medarbetare vid GU och innehavare av en s.k. GDA-dator (tidigare kallad Dafgu) kan du själv initiera installation av många GU:s programvaror via självbetjäningsportalen BRAVO. Har du inte en GDA-dator eller saknar en programvara, skall du primärt kontakta din lokalt licensansvarige, alternativt Servicedesk. För medarbetare finns också en Nerladdningstjänst i Medarbetarportalen, se nedan.

Nerladdningstjänst i Medarbetarportalen
Många programvaror kan medarbetare nu själva hämta från en Nerladdningstjänst som nås via Medarbetarportalen. Programvarorna där är främst avsedda för installation i sådan dator som används i tjänsten i bostaden. Nerladdningstjänsten betjänar även studenterna.

Microsoft Office för arbetsdator i hemmet
Som anställd vid Göteborgs universitet kan du enkelt köpa en nerladdningsbar installation med Microsoft Office för att använda när du distansarbetar med en dator i ditt hem. Läs mer om denna tjänst här.


Sidansvarig: Lennart Jareteg|Sidan uppdaterades: 2015-02-27
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Vad är kakor?